Vi säger stort grattis till Hanna Persson som precis har blivit ODIS-certifierad doula genom att skriva ett fullt godkänt ODIS prov!! Hanna hittar du i Hallands län, Jönköpings län, Västra Götalands län.

”Hanna heter jag är bosatt i Borås. Mamma till 3 barn födda -99, -02 & -09
Utbildad FörlossningsCoach / Doula
Jag tar uppdrag i Göteborg, Borås, Alingsås, Varberg-Norra Halland, Jönköping, & NÄL-området även uppdrag som Akutdoula

Har arbetat med människor i hela mitt liv, främst inom förskolan, är utbildad Montessoripedagog och arbetat inom Montessorivärlden i närmare 14 år. Stora steg i livet ledde in mig på en ny bana och nu arbetar jag som Projektledare på Babycard.

Mitt mål är:
*att finnas där för dig/er innan, under och efter förlossningen
*att få dig/er att känna er trygga och få en trygg förlossningsupplevelse.
*att vägleda den blivande mamman så att hon får möjligheten att känna tillit till sin kropp.
*att vägleda partnern med små enkla tips för att bli delaktig i förlossningsupplevelsen.
Som er FörlossningsCoach/ Doula stöttar jag er i de val ni gör för att ni skall få föda på ert/era villkor och önskemål. Att er upplevelse blir något att hämta kraft ur, senare i livet.”

Läs mer om Hanna på hennes profil!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.