Vi säger stort grattis till Karin Lundberg som precis har blivit ODIS-certifierad doula genom att skriva ett fullt godkänt ODIS prov!! Karin hittar du i Uppsalas län, Stockholms län och Västmanlands län.

”Jag ger förlossningsförberedande Profylaxkurser enligt ”Föda utan rädsla” och ”Profylaxgruppens” koncept. Jag har själv en son, och upplevelsen kring graviditet, stöd och förlossning har lockat mig som medmänniska att stödja andra föderskor och par.

En fin och stärkt upplevelse av sin förlossning bygger på trygghet och stöd.
Min främsta uppgift som Doula är således att ni ska känna trygghet, stöd, att det är eran förlossning, att ni känner er hörda, sedda, respekterade och att ni föder enligt era önskemål.

Jag Doular på svenska och engelska runt Uppsala, Stockholm och Västerås. ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.