Vi säger stort grattis till Katarina von Wachenfeldt som precis har blivit ODIS-certifierad doula genom att skriva ett fullt godkänt ODIS prov! Katarina hittar du i Stockholms län.

”Jag utbildade mig till doula 2014 via Föd utan rädsla. Idag arbetar jag deltid som undersköterska på Karolinska sjukhuset och deltid i egen firma som doula och konsult inom HR/personal. En fantastisk blandning med två gemensamma nämnare, människor i fokus och meningsfullhet.

Som doula vill jag bidra till lugna och positiva förlossningsupplevelser och att du/ni känner trygghet som föräldrar. Det uppnår vi tillsammans genom möten, samtal och praktiskt stöd inför, under och efter ert barns födelse. En trygg och närvarande start i livet för er nya familj är en så viktig plattform för fortsatt utveckling och en bra framtid.

Mitt mål är att ni ska känna att det är er förlossning – på era villkor.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *