arsmote20152Lördagen den 9:e maj hade vi ett efterlängtat ODIS årsmöte. I år befann vi oss i Lund där 11 härliga doulor samlades och lärde sig lite mer om bland annat akupressur och vattenförlossningar! Dagen började klockan 10 med föreläsning om akupressurpunkter och praktiska övningar som är bra innan, under och efter förlossningen av Ellinor Nilsson. Ellinor är massör och akupunktör som arbetar på sin klinik (Enerqikliniken) i Malmö där hon erbjuder bland annat behandlingar för gravida för avslappning men även för att lindra besvär som illamående, foglossning, halsbränna och högt blodtryck. Kunskap som är riktigt bra för doulor att ha med sig!

Klockan 13 började årsmötet där vi la planer för ett nytt och spännande ODIS år med ny styrelse och nya vindar. Det blir mer av det goda som vi har påbörjat och säkert massor av nya spännande projekt med och för doulor i Sverige.

Styrelsen 2015-2016arsmote20151

Helena Dacker Ordförande
Xana De Silva Viceordförande
Frida Viibus Lundgren Kassör
Rannveig Stefánsdóttir Ledamot
Vicky B James Ledamot
Åsa Norén Ledamot
Elinor Lindholm Ledmot
Matilda Thysell Ledamot
Knapp Britta Eriksson Ledamot
Ida Nilsson Suppleant
Heather Svensson Suppleant
Angelica Beltramo Suppleant

Efter årsmötet höll Xana De Silva och Frida Viibus Lundgren föreläsning om vattenförlossningar som var ett mycket spännande ämne. Det är alltid roligt att lära sig nånting nytt och slå hål på gamla myter! Vi ser fram emot fler vattenförlossningar i Sverige!

 

 

IMG_1795 IMG_1796

IMG_1797 IMG_1799

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.