Doula Frida Wilhelmsson

Biographical Info Jag heter Frida, är 29 år och bosatt i Stockholm tillsammans med min sambo och vår son. Jag är en person som gillar att ha koll på allt runt om kring mig och att vara förberedd, egenskaper som jag ser passar väl in i doula-rollen.

Level DOULA ( diplomerad )

Styrelsemedlem Ledamot

Bild IMG_9087.jpg

Diplom IMG_6854.jpg

Om mig: Jag heter Frida, är 29 år och bosatt i Stockholm tillsammans med min sambo och vår son. Jag är en person som gillar att ha koll på allt runt om kring mig och att vara förberedd, egenskaper som jag ser passar väl in i doula-rollen.

- Att få gå igenom en graviditet och förlossning är det absolut häftigaste jag har fått uppleva, men också det läskigaste och mest främmande någonsin. Jag har alltid drömt om att få uppleva en graviditet och förlossning och har alltid känt mig trygg i att min kropp kan hantera en födsel. När jag va yngre var jag också väldigt naiv i att tänka att alla som vill ha barn, ville också föda barn. Idag vet jag bättre och bestämde mig för att göra något för att kunna stötta, peppa och allra helst inspirera andra till att också kunna säga "Jag är sjukt taggad på att föda barn!"

- Jag tar uppdrag både för par och ensamstående, för dig som bor i Stockholm med omnejd. Tveka inte att höra av dig till mig för frågor, funderingar eller om du vill boka in ett kostnadsfritt första möte! Vi kan ses både live och digitalt beroende vad som passar dig bäst.

Hemstad Stockholm

Kommun Järfälla

Arbetar i dessa län Stockholms län, Uppsalas län

Andra sökord Täby, Norrtälje, Vaxholm, Bålsta, Enköping, Uppsala, Västerås

Doulautbildning Förlossningsgruppen Gbg

Talar följande språk Engelska, Svenska

Epost doula@bornbility.se

Telefon +46731414862

Hemsida

Hem

Facebook Bornbility

Instagram enfrojdattfoda


View All Members

Betalning

Uppdatera betalningsuppgifter